Fest och event

Vi hjälper dig att organisera en minnesvärd dag

Tack vare många års erfarenhet av små och stora tillställningar kan vi hjälpa dig -från början till mål -att ordna en riktigt lyckad dag.

Du kan välja att bestämma helt själv hur din fest ska se ut från servett till vickning eller så gör vi ett förslag utifrån ert behov och er budget.                                                                                    Det minnesvärda kan vara allt från en liten födelsedagsbjudning till ett stort företagsevent. Om du inte har bokat, ring / maila oss idag.

Vi kan erbjuda vinprovningar med vår sommelier som guidar er genom dryckens underbara värld från druvans ursprung till färdig produkt och hur man kombinerar mat och vin. Ni kan även boka vinprovning ihop med en middag eller varför inte själva vara med och tillreda er middag. Vill ni ha underhållning, föreläsning eller teambuilding hjälper vi gärna till att förmedla kontakter. Bara fantasin sätter gränser -och en del regler.
Hos oss kan du konferera i trevlig miljö. Om du vill ha ett heldagsprogram kan du boka Parkhyddan med allt från morgonkaffe, lunch till en tre-rätters middag som avslutning.
Till minne av… Det finns tillfällen i livet som är extra känsliga, du kan boka begravningskaffe direkt med oss eller genom din begravningsentreprenör.
Vill du hålla din fest hemma eller i annan lokal men vill slippa laga mat?Hör gärna av dig med en förfrågan, så gör vi en offert.
En av livets höjdpunkter. Kära blivande brudpar, vi vill gärna tillsammans med er skräddarsy allt från brudskål, dekorationer, meny, underhållning och vickning, så dagen blir precis så som ni vill ha den. Vi jobbar med säsongsanpassade menyer och närproducerat i den mån det går. När ni bokat ett datum för festen så träffas vi och har ett första planeringsmöte. Det finns tillfällen i livet som är extra viktiga. När ni planerar ert bröllop är det viktigt att ni känner att ni är i trygga händer. Att ni får möjlighet att släppa ansvaret och njuta av dagen tillsammans med era gäster. Det kan ni göra hos oss. Vi har lång erfarenhet av planering och genomförande av bröllop och delar gärna med oss av våra erfarenheter och ger er tips och råd. Hör av er till oss i god tid före er högtidsdag och berätta om era planer och önskemål. För att hjälpa er så bra och fort som möjligt behöver ni svara på följande; tänkt datum, antal gäster, önskemål kring mat och dryck, möblering och dukning samt avslut och vickning.